Erotikus társasjátékok

jún 22, 2022 | Párkapcsolati coaching és tanácsadás

Milyen otthoni módszerek léteznek arra, hogy néha párként magatok mögött hagyjátok a szürke hétköznapokat?

 

Unjátok az éttermeket, snassz a wellness, és rájöttél arra, hogy ha felveszel valami szexit, és erotikus táncot lejtesz a szobában, sehogy sem lesz olyan az összhatás, mint azt Kim Basinger csinálta a 9 és fél hétben?

Nos, nem vagytok egyedül. Egyre többen keresik a párkapcsolatokat támogató erotikus tartalmú társasjátékokat, hogy azzal még inkább egymásra hangolódjanak. Szerencsére a kínálat is túlmutat már a Hancúrpárbajon meg a Monogamyn. Ebben a bejegyzésben mutatok néhány egyéb variációt:

  • Érzékek játéka
A hangsúlyt a köztetek lévő testi-lelki kommunikáció összhangja kapja ebben a játékban. A tantra és a Káma szútra elemeinek felhasználásával készült, amelyhez szexuálpszichológus adott párkapcsolati és szexuális tanácsokat, ötleteket. Kellékek is vannak a dobozban, madártoll, fekete szaténkendő, ezeket használni fogjátok a játék során. Szerintem abszolút kiemelkedik ez a darab a többi játék közül, mert fejleszti a köztetek lévő intimitást. Félhomályban érdemes játszani, egy animációs videó is van a csomagban a tantrikus masszázsról, amit szintén kipróbálhattok majd a játék során. Igazi kalandvágyó pároknak ajánlom, olyanoknak, akik szeretnének alkohol nélkül megszabadulni az esetleges gátlásaiktól.
  • Intimitás? Párkapcsolati táblajáték
Ezt azoknak is ajánlom, akik még sosem játszottak 18+ játékkal. Nincsenek hozzá kártyák, csak bábuk és a tábla, gyárthatsz hozzá saját szabályokat, játszhatod saját ritmusban. Fejleszti az intimitást, tulajdonképpen egy előjáték az egész. Magyar fejlesztés egyébként, az alkotónak abból lett elege, hogy bár mindenhonnan folyik képi formában a szex, beszélni róla tabu. Ebben a játékban tehát beszélni is kell róla. Rögtön az első részben például a társad különböző testrészeiről kell olyat mondanod, és elképzeltetned vele, ami jól esik neki. Van visszajelzés része is, egy egész körben kell majd arról beszélned, mi hogyan esett. Szóval nem könnyű játék.
  • Akik épp eltávolodtak egymástól, játék közben sem fognak egykönnyen megnyílni egymásnak. Ne feledd, először mindig magadhoz kell utat találnod, minden más csak utána jön.
  • Exxxtázis
Tipikus társasjáték extra témával, dobókockával, bábukkal és egy homokórával színezve. Gyakorlatorientált feladatok, a tábla közepén már vetkőzni kell. Ami a vélemények szerint izgalmassá teszi a játékot, az az időkorlát(3 perc van egy feladatra). Semmit sem csinálhatsz tovább, mint amíg lepereg a homokóra. Meglehetősen érdekes, hogy erről a játékról van a legtöbb értékelés a neten, tehát, ha még több infót szeretnél róla, keress rá bátran. Sokat fogsz találni.
  • Érzékek birodalma
Talán ez a legtöbb kiegészítővel rendelkező játék a piacon. Mindent megmozgat, amire egy bizsergető kikapcsolódáshoz kell: a szenvedélyt, a humort, a megértést, az izgalmat és a gyengédséget. Ebben a társasban is fontos szerepe van az időnek, van hozzá homokóra, az egyes kártyákon szereplő feladatokat meghatározott ideig lehet teljesíteni. Az nyer, aki a legtöbb kupont összegyűjti, ehhez párbajokon kell megmérkőznötök egymással. A megszokott játéktáblán, dobókockán, bábukon és a kártyákon kívül van hozzá szemtakaró, vibrátor és masszázsolaj is. Ha tipikus szextársast kerestek, válasszátok ezt. Minden benne van, még a közhelyek is, ami egy kevésbé sablonos játékhoz, higgyétek el, tényleg kell.
  • Páros Játszma

Két játék egyben, az egyik (Több páros játszma) játszható barátokkal is, itt egy adott kérdésre ők is válaszolhatnak veletek kapcsolatban, és könnyen kiderülhet, hogy ők jobban ismernek titeket, mint ti egymást.

A másik játék (Egy páros játszma) viszont csak rólatok szól. Vicces, provokatív és meglepő kérdéseket kaptok egymásról, és a végén annak a vágyai teljesülnek, aki a legtöbbre helyesen válaszol.

  • Monogamy
Ez a játék igazi klasszikus, évtizedek óta népszerű a maga műfajában. Három szinten (intim, szenvedély, forró-ugyan fogalmam sincs, mi alapján kategorizáltak, hiszen az utolsó két kategória kábé fedi egymást) összesen 390 feladat vár rátok, ha a kipróbálása mellett döntötök. Itt a különböző kiegészítőket nektek kell beszereznetek a játékhoz, így mielőtt nekiültök, mindenképp olvassátok el a leírást, és szerezzétek be a hozzávalókat. Több oldalon letölthető a használati útmutatója, meg tudjátok nézni vásárlás előtt is. A tábla grafikája kicsit talán csalódás első ránézésre, és az egyes testrészek elnevezése is megmosolyogtató, de tudjuk ezt be annyinak, hogy ez a darab az erotikus társasok veteránja, ugyanis már 21 éve kapható a magyar piacon. Kezdő erotikus társasnak egyenesen tökéletes. Az intimitás kártyákban sem lehet csalódni, hiszen azok valóban a lélektől indítják a játékosokat, pont ezért ajánlom ezt a készletet azoknak is, akik némileg már elhidegültek egymástól.

Ugye, hogy a leírások alapján egyik ilyen társasjáték sem ördögtől való? Abszolút megfelelők arra, hogy az ilyen hideg, téli napokon a figyelmünket a telefonjainktól egymás felé fordítsák. Egyáltalán nem csak azok eszközei ezek, akik fantáziátlanok, vagy éppen nincsenek elég közel egymáshoz, sőt.

Egyvalamire biztosan jók: közös élményeket adnak, de akár hosszabb távon is feldobhatják a szexuális életet. Azzal biztosan, hogy elűzik a gátakat is okozó tabukat onnan, ahol nincs helyük: a hálószobából.

Bea