Médiamegjelenéseim

9 tipp társkeresőknek | tinder trükkök – interjú velem

Ebben a videóban bemutatkozik Palkovics Beáta párkapcsolati tanácsadó és életvezetési coach, akit az online társkeresés nehézségeiről kérdeztünk. Természetesen jó néhány tippet is hozott, amelyek segítenek megkönnyíteni ezt a sokak számára ismerős, de cseppet sem egyszerű helyzetet akár a Tinderen, akár más online társkereső felületen szeretnének boldogulni.

Ha jobb szexet akarsz – Intimitás a párkapcsolatban:

A Boldog PÁRna első igazi podcast műsorában rögtön nagyon izgalmas témákról beszélgetett a szakértői csapatunk 5 tagja: a szexről és az intimitásról. Körbejártuk, hogy mi a különbség e két fogalom között, hogyan viszonyul általában a férfi és a nő a szexhez és az intimitáshoz, hogy hogyan alakul a viszonyunk a testünkhöz és az érzéseinkhez kisgyerekkorunktól fogva, és mi köze mindezeknek ahhoz, hogy sokszor eltérő egy párkapcsolaton belül, hogy kinek mennyi szexuális együttlétre van igénye.

Ha jobb szexet akarsz 2- Hogyan növeld az intimitást egy párkapcsolatban?

Előző adásunkban, a Boldog PÁRna első igazi podcast műsorában rögtön nagyon izgalmas témákról beszélgetett a szakértői csapatunk 5 tagja: a szexről és az intimitásról. Ezt a témát folytatjuk ebben a podcast adásban: arról beszélgetünk, hogy hogyan teremthető meg az érzelmi intimitás, ami hozzásegítheti a párokat az elmélyültebb, jobb szexuális élethez.

Innen tudhatod, hogy eltávolodtatok – Az eltávolodás jelei a párkapcsolatban

Ismét összejött a Boldog PÁRna szakértői csapata, hogy egy jót beszélgessünk a most aktuális témánkról, a párkapcsolati eltávolodásról. Saját és klienseink példáin keresztül mutatjuk be, honnan ismerhetjük fel, hogy hosszabb ideje már távolodunk a párunktól, és hiányzik az újraközeledés, hogy mik lehetnek az eltávolodás okai, és természetesen arra is keressük a választ, hogy mit tehetünk, hogy ez az eltávolodás ne sodorjunk minket visszafordíthatatlanul messzire egymástól.

Gyerekvállalás – Eltávolít vagy összehoz?

A Boldog PÁRna szakértői csapata ebben az adásban némileg tabudöntögető módon beszélget a gyerekvállalásról. Abból a szempontból jártuk körül a témát, hogy a baba születése körüli időszak hogyan boríthatja fel egy pár életét, milyen nehézségekkel szembesülhetnek, és hogyan lehet oka ez a nagyon várt esemény a pár eltávolodásának.

#S01E01 – Radikális őszinteség vagy asszertív kommunikáció?

Ebben az adásban Bea és Attila a két vendégünk, akikkel körbejárjuk a radikális őszinteség és az asszertív kommunikáció témakörét. Szó esik majd az őszinte baráti kapcsolatokról, az érzelmi intelligenciáról és arról is, hogyan képviselhetjük saját véleményünket őszintén, de bántó szándék nélkül – akár a családunkon belül is.