Partnereim

Csobó-Bozzay Anna | klinikai szakpszichológus, pszichodráma vezető

Bea Annáról: Annáról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. A saját önismereti utamon a legtöbbet neki köszönhetem. Hozzá akkor irányítom a klienseimet, amikor valamilyen saját kompetenciámat meghaladó helyzetről van szó, illetve amikor a múlttal érdemes dolgozni. Tapasztalatból tudom, hogy a vele való közös munka mennyire gyógyító és inspiráló, és hogy a kliens nála szakmailag és emberileg is a lehető legnagyobb biztonságban van.

Klinikai szakpszichológus vagyok, pszichodráma vezető, integratív szemléletben, relaxációs – imaginatív technikákkal, a festés és képzőművészet adta kifejezés lehetőségét is integrálva szeretek dolgozni. Úgy tapasztaltam, hogy a nonverbális és verbális módszerek együtt nagyon hatékonyak.

Segítő munkám során az Integratív Pszichoterápiás Egyesület képzésén elsajátított katathym imaginációs képélmény és NLP eszköztárát használom. Fókuszolással és pszichodráma technikákkal is dolgozom.

A holisztikus szemlélet áll hozzám közel. Az emberre, mint a test, lélek és szellem egységében kiteljesedő lényre tekintek, úgy gondolom, hogy az egészség visszanyerése belső világunkon keresztül, testünk és lelkünk megismerésén keresztül válhat teljessé. 

Anna

Balog Zsanett | okleveles mentálhigiénés családtudományi
és családterápiás szakember

Bea Zsankáról: Zsankával párkapcsolatot érintő folyamatokban dolgozunk együtt. Remekül kiegészítjük egymást. Különösen szeretem a tűpontos mondatait, illetve azt, hogy olyan szeretettel és határozottsággal húzza meg a folyamat határait, hogy az összes résztvevő valódi biztonságban érezheti magát, miközben hatékonyan fejlődik.

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetemen végeztem, a rendszerszemléletű megközelítés, a transzgenerációs irányzatok és az érzelmekre fókuszáló terápia (ÉFT) elkötelezettje vagyok. Szakmai tapasztalatomat először a Válaszút Drogkonzultációs Irodában és budapesti család- és gyermekjóléti intézményekben szereztem. Beával 2022 februárja óta kísérünk közösen párokat. Hiszem, hogy mindig tovább kell fejlődni, ezért tudásomat különböző továbbképzéseken és workshop-okon folyamatosan bővítem.

Zsanka

Gyüre Csaba | tréner, life-, business- és executive-coach

Bea Csabáról: Csabával párkapcsolatot érintő folyamatokban dolgozunk együtt, olyan esetekben, amikor kétnyelvű párról van szó és/vagy elengedhetetlen a férfi energia. A vele való közös munka egyértelműen tágítja a nézőpontomat.

Már fiatalként érdekelt, hogyan működik a világ és benne az ember. Ez később sem változott, de a fókuszba a többi ember problémája került a sajátom helyett. Számos házasságkötést és válást élhettem át testközelből, amiből külső szemlélőként rengeteget tanultam. Megfigyeltem, hogy mitől lesz tartós egy házasság és mik azok a jelek, ami már a kapcsolatok végét jelzik. Hiszem, hogy egy jó kapcsolathoz sokat és okosan kell dolgozni. 10 éve vagyok házas és két gyermekem van. Amellett, hogy ők a legfontosabbak, személyes célom, hogy segítőként támogassam az embereket, hogy képesek legyenek a saját életüket irányítani, és megleljék saját belső motivációjukat.

Szakmai múltamat tekintve 13 éve vezetőként dolgozom különböző méretű, elsősorban pénzügyes csapatok élén, ahol szintén azt tekintettem a legfontosabbnak, hogy a kollégák fejlődjenek, és egy jó hangulatú csapatban dolgozhassanak. Vezetőként 6 évvel ezelőtt fordultam a coaching felé, és az érdeklődésemet 2019-ben váltottam végzettségé, amit 2022-ben egy egyetemi diploma követett.

Találkozóinkon biztosítom, hogy Te leszel a középpontban és a Te igényeidnek megfelelően fogjuk alakítani az ülést, legyen ez párkapcsolati probléma, elakadás az életedben, karrieredben, vagy munkahelyi megoldandó feladat.

Csaba