Ti mondtátok

Egyéni coaching visszajelzések

Bea a coach, aki képes volt felismerni ki vagyok valójában, aztán felismertetni magam magammal. A feleség, aki megmutatta, hogy nem kell félnem saját magamtól, ha szerelemről van szó. Az anya, akin keresztül nem is tűnik olyan félelmetesnek a gyerekvállalás. Az ember, aki miatt mély hiányt éreznék, ha nem lenne. 

B. Lilla

3,5 év otthonlét, és 2 kisgyerek gondozása mellett sokszor betaláltak, néha szíven ütöttek Bea posztjai, kérdései, egy mamis csoportban írt hozzászólásai. Mikor nem voltam topon és úgy éreztem, ez már kihat a családunk mindennapjaira, felhívtam. Azóta is támogat minket jobbnál jobb kérdéseivel, témáival, észrevétlenül vezet végig egy önismereti úton. Külön tetszik, hogy megosztja hasonló élethelyzetben átélt kudarcait és sikereit is. Receptre írnám Őt minden hasonló, magát elveszettnek hitt nőnek, feleségnek, anyának, kisgyerekes párnak.
Hédi

Bea nagyon jó emberismerő, empatikus, segítőkész. Több, mint 10 éve ismerem. Mindig van egy kedves szava másokhoz. Örülök, hogy rátalált erre a hivatásra. Forduljatok hozzá bizalommal!

Szabóné Gláser Diána

Bea Facebook bejegyzései ösztönöztek arra, hogy legyen bátorságom magamon másképp is dolgozni. Megkerestem, nagyon élveztem a közös folyamatot, mely során a jelen és a jövő volt fókuszban. Hatalmas felismeréseim voltak. Közben rájöttem arra is, hogy a múltammal is dolgoznom kell ahhoz, hogy képes legyek tovább működni, és most ezen az úton járok. Köszönöm a támogatást, és gratulálok a hiánypótló írásokhoz!

Zsófi

Kisgyermekes anyukaként egy olyan időszakban kerestem fel Beát, amikor a legnagyobb szükségem volt a lelki támogatásra. Már az első perctől kezdve fél szavakból is megértett, jó érzés volt, hogy Ő tényleg tudta, hogy milyen érzések kavarognak bennem. Az ülések után sikerült máshogy látnom a helyzetemet, elkezdett kiegyenlítődni a mérleg, elkezdtem érteni és érezni magam. Bea sok dologra rávilágított és nagyon hasznos tippeket kaptam a mindennapokra (neki tényleg mindig egynél több megoldása van ) Köszönöm, hogy átlendítettél a nehézségeken. Köszönöm, hogy a jövőben is számíthatok Rád!

Radács-Gyenes Bettina

Meetup visszajelzések

Nagyon köszönöm a lehetőséget, Bea! Annyira jó volt ez a beszélgetés! Feltöltött energiával és pozitív gondolatokkal. Pont jókor jöttek a feltett kérdések. Ajánlom mindenkinek, aki elbizonytalanodott magában, mint kiderült (és mennyire jól esik ezt látni és hallani) nem vagyok egyedül a kételyeimmel. Én személy szerint minden mérföldkőnél beszélgetnék veled. Könnyebb lenne a döntés.
Fodor-Bárdos Zsuzsanna

Bea olyan kérdésekkel vezetett végig a meetupon, amik meg sem fordultak volna a fejemben. A támpontok mentén, amiket kaptam, egyszerűbb lesz meghozni olyan döntéseket, amiken eddig agyaltam. Hálás vagyok, hogy más nézőpontját is hallottam, már tudom, hogy nem vagyok egyedül a kihívásokkal.

Takács Melinda

Számomra mindig nehéz feladat az érzéseim megfogalmazása, illetve sokszor a megélése is, főleg mások előtt. Bea olyan biztonságos környezetet tudott teremteni, amiben a többiek ösztönző jelenlétével, folyamatosan bátorodva, végül könnyedén tudtam beszélni számomra jelenleg olyan sok fejtörést okozó témakörről, mint a bölcsi. Általa össze tudtam rendezni a gondolataimat, meg tudtam fogalmazni a saját kérdéseimet, amikre a válaszokat szeretném megtalálni. Segített, hogy milyen irányban folytassam a megoldását a „gondjainknak”.

Szabó-Lovas Nikolett

Last minute jelentkeztem a meetupra, köszönöm, Bea, hogy ez nem okozott problémát! Rendkívül izgatott voltam, hiszen most beszélgettem először számomra ismeretlen édesanyákkal ilyen fontos témában, de a bemutatkozó kör után bebizonyosodott, hogy a legjobb helyen vagyok! A kérdések profik voltak, sokkal többet adott nekem ez a meetup, mint gondoltam. Jó volt hallani a többi édesanya álláspontját, ilyenkor döbben rá az ember, hogy nincs egyedül a problémáival. Mindenkinek szívből ajánlom ezeket az alkalmakat, engem teljesen feltöltött.

Siposné Bajnok Tünde

Bea Facebook bejegyzései ösztönöztek arra, hogy legyen bátorságom magamon másképp is dolgozni. Megkerestem, nagyon élveztem a közös folyamatot, mely során a jelen és a jövő volt fókuszban. Hatalmas felismeréseim voltak. Közben rájöttem arra is, hogy a múltammal is dolgoznom kell ahhoz, hogy képes legyek tovább működni, és most ezen az úton járok. Köszönöm a támogatást, és gratulálok a hiánypótló írásokhoz!

Zsófi

Számomra a bölcsikérdés nagyon nagy dilemmát okoz, folyamatosan kavarognak bennem az érzések: Vajon mi lenne a jó döntés; ez a hatalmas változás hogyan fogja érinteni a kislányomat, engem és a családunkat. 

Bea kérdéseivel sikerült a témát minden oldalról megközelíteni. Jó volt, hogy más anyukák gondolatait is meghallgathattam. Köszönöm, hogy lehetőségem volt egy őszinte beszélgetésre. 

Ajánlom a meetupot, akár azért, mert a téma számodra is fontos, és dilemmát okoz, akár azért, mert támogatásra van szükséged a döntésben, akár azért, mert szeretnéd rendezni a gondolataidat, vagy azért, hogy egy jót beszélgess. Tényleg tölt.

Radács-Gyenes Bettina