Kérdésed van? Megválaszolom!

Mi a coaching?

A coaching egy strukturált beszélgetésen és módszertani eszközökön alapuló, általam irányított támogatási folyamat, amely abban segít téged, hogy az elakadásod megoldása során használd az erősségeidet és kezeld a hiányosságaidat.  A folyamat középpontjában mindig te és a változás álltok. Abban is támogatlak téged, hogy a változásokat elfogadd és a jövőben sikeresen tudd alkalmazni. 

Mi a párkapcsolati tanácsadás?

A párkapcsolati coaching vagy tanácsadás során nem csak egy, hanem általában két személyt érint a folyamat. Eleinte külön-külön jöttök hozzám, mert az a tapasztalatom, hogy minden félnek fontos, hogy elmesélhesse a saját történetét. Feltárjuk az igényeket, vágyakat, mintákat és elindítjuk a változást, aztán közösen is tartunk alkalmakat mindkettőtök jelenlétében. Ott kölcsönösen végighallgatjátok egymást. A cél ezeken az üléseken a bizalom, a megértés és a kommunikáció erősítése. Abban tudlak benneteket támogatni, hogy megtaláljátok a kapcsolatotok megújításához szükséges legjobb módszereket. 

Mit nem csinál egy coach?

Nem mondom meg, hogy mit tennék a helyedben. Nem vagyok a helyedben. 

Nem mondom azt, hogy én előre megmondtam. 

Nem szörnyülködöm. Nem bírállak. 

Nem büntetlek azért, amit elmondasz. 

Nem kérem számon, amit megígértél önmagadnak, de sosem tettél meg. 

Nem használok rávezető kérdéseket, hogy azt mondd végül, amit hallani akarok.

Milyen módszerekkel dolgozom?

Főként nyitott kérdéseket fogsz tőlem hallani, és különböző módszertani eszközöket (pl. önismereti gyakorlatok) fogunk használni az ülések során. Amennyiben nyitott vagy rá, az ülések között otthon megoldható rövid feladatokat is fogsz kapni, amivel még hatékonyabbá tudod tenni a közös munkánkat.

Miért érdemes szakemberhez fordulni?

Mert rendelkezik a megfelelő módszertani és tapasztalati tudással ahhoz, hogy segítsen téged a megoldáshoz vezető úton. Ha újra és újra egyedül, ugyanazokkal a módszerekkel kezdesz bele az elakadásaid megoldásába, ugyanoda fogsz eljutni: a változás elmarad. Ha azonban mindezt egy szakemberrel teszed, lényegesen gyorsabban fogsz rátalálni a saját utadra. Egy jó szakember azonban nem fogja megoldani helyetted a problémáidat. Nem áltatlak, önismereti és párkapcsolati folyamatban részt venni egy felelős és bátor döntés. A változás valódi elköteleződést igényel. 

Párkapcsolati folyamat esetén a jól szabályozott keretek megakadályozzák, hogy újra és újra összevesszetek. A szabályok betartásáért én felelek, és célzott, irányított kérdésekkel támogatlak benneteket abban, hogy mielőbb megtaláljátok a megoldást a nehézségeitekre.

Hol tudunk találkozni?

Attól függően, hogy mi számodra kényelmesebb:

  1. online (Zoom, Messenger, Skype vagy Google Meets)
  2. személyesen a 9. kerületben A-Dokk (1097 Budapest, Vaskapu utca 1/B)
  3. személyesen a 19. kerületben 1192 Budapest, Petur utca 7.
Mennyibe kerül?

60 perc egyéni coaching: 23.000 Ft

90 perc egyéni coaching: 33.000 Ft

90 perc párkapcsolati tanácsadás mindkét fél jelenlétében: 39.000 Ft

 

48 órán belüli lemondás esetén az alkalom 50%-a,  24 órán belüli lemondás esetén az alkalom 100%-a fizetendő. 
48 órán túli lemondás esetén a lemondás díjtalan.

*Áraim forintban értendők és ÁFA-mentesek! Az árváltoztatás jogát fenntartom! 

Hogyan tudsz fizetni?

Készpénzzel a helyszínen, az ülést követően vagy átutalással az ülés kezdete előtt 24 órával. Az időpont megbeszélése után átutalás választása esetén számlát küldök, szerepel rajta a számlaszám, ahová utalni szükséges. 

Meddig tart egy folyamat?

Mivel az elakadások rendszerint hosszabb idő alatt keletkeztek, a megoldás sem érkezik rapid módon. Kezdetben a tapasztalataim alapján legalább 6-8 alkalomra számíts. 

Mennyire garantált a siker?

A változás és a kitűzött cél elérése minden esetben közös munka eredménye. Sajnos nem csak rajtam múlik, hanem azon is, hogy te mennyire vagy elkötelezett a változás mellett. Azt tudom garantálni, hogy a legjobb tudásommal foglak téged, titeket támogatni az úton. Ha te/ti is legalább ennyi energiát teszel/tesztek a folyamatba, eljön a siker.

Szeretnék javítani a párkapcsolatomon, de a párom nem hisz a párkapcsolati tanácsadásban. Mit tehetek?

Akár egyedül is érdemes felkeresned, ha azt érzed, valami nincs rendben a párkapcsolatodban. Már azzal sokat teszel érte, ha ránézünk, mi az, ami elromlott, és miben szeretnél változtatni. Azt a tapasztalatom, ha a pár egyik fele elkezd változni, másként viselkedni, az katalizálja a másik ember folyamatait is. A változás a kapcsolatban is elindul, és gyakran fordul elő, hogy az addig hiányzó fél is csatlakozik, és együtt fejezzük be a folyamatot. 

Mikor tudunk eredményesen együtt dolgozni?

Ha kész vagy változtatni, párkapcsolati folyamat esetén is, nem csak a párodat akarod megváltoztatni. 

Ha kész vagy felelősséget vállalni és cselekedni is azért, hogy jobb legyen. 

Ha fontos neked, hogy kiegyensúlyozott példát mutassatok a gyerekeiteknek. 

 

Milyen esetekben nem javaslom a folyamatot?

Ha önigazolást keresel abban, hogy menthetetlen a helyzeted. 

Ha arra vágysz, hogy megerősítselek abban, hogy kizárólag a párod a hibás, és neki kell megjavulnia. 

Ha azt szeretnéd, hogy valaki megmondja a tutit.

Miért válassz engem?

Tizenhat éve foglalkozom identitáskereséssel, először kutattam a témát, később én is belevetettem magam a folyamatba, és összesen tízéves saját terápiás tapasztalatom van. Az önismereti utam történetét, és a szakmai életrajzomat a Rólam fül alatt tudod tanulmányozni.

Milyen esetekben nem tudok segíteni?
  • szervi eredetű szexuális életet érintő problémák
  • bántalmazó kapcsolatok
  • diagnosztizált személyiségzavarok
  • függőségek (alkohol, kábítószer, szex, szerencsejáték, stb)

Végzettségemnek megfelelően csak egészséges emberekkel dolgozom, tevékenységem az
1997. évi CLIV. törvény 103. paragrafusa értelmében nem minősül terápiának.